Inschrijvingen chauffeurs

FORMULIER DEELNAME CHAUFFEURS

Beste chauffeur,

Onderstaande vindt u het inschrijfformulier om u op te geven voor de Truckrun Waalwijk. Wanneer u het formulier invult gaat u akkoord met de kosten á EUR 10 voor inschrijfgeld wanneer u wordt ingeloot als chauffeur. In het kader van nieuwe wet- en regelgeving willen we u vragen om aan te geven of u volgend jaar actief benaderd wilt worden wanneer we het evenement opnieuw organiseren. We slaan de onderstaande gegevens dan op om volgend jaar opnieuw contact met u op te nemen. Wanneer u niets aanvinkt worden uw gegevens binnen 1 maand na de Trucktour definitief verwijderd.


Wanneer u namens een transportbedrijf inschrijft met meerdere auto's dit graag aangeven in het formulier.


We hopen uiterlijk begin september via onderstaande ingevoerde gegevens te bevestigen of u bent ingeloot en mee kunt rijden.


Let op: Deelname is op eigen risico. De Stichting Truckfestijn Waalwijk is niet aansprakelijk voor enigerlei schade ontstaan tijdens of als gevolg van dit evenement.


Hopend op een geweldig mooie Truckrun!


Het Bestuur,

Stichting Truckfestijn Waalwijk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoge instap
Lage instap
 
Ja
Nee
 
Ja
Nee
 
Ja
Nee
 
Op de hoogte gehouden worden voor dit evenement
Volgend jaar via bovenstaande gegevens benaderd worden om me weer in te kunnen schrijven.
 
 
 

Let op:U kunt pas inschrijven als alle gegevens zijn ingevuld in de vakjes met een*. Wanneer u hem verstuurd verschijnt het volgende bericht: Bedankt voor uw inschrijving. We nemen uiterlijk begin september contact met u op.