Wie zijn wijBestuurSecretaris:

Mariëlle de Man

info@truckfestijn.nl


Sponsoren:

Gertjan Kivits 

sponsor@truckfestijn.nl


Contactpersoon deelnemers:

Caroliene Hooijmaijers

Tel. 06-43716320


Contactpersoon verkeersregelaars

Raymond Verstappen

verkeersregelaars@truckfestijn.nl


Contactpersoon gemeente, politie, brandweer en route:

Marty Schoondermark

Marty@truckfestijn.nl


Contactpersonen transportbedrijven:

Mariëlle de Man

info@truckfestijn.nl


Caroliene Hooijmaijers

Tel. 06-43716320


Het idee om een trucktour te organiseren is in augustus 1995 geboren. Bep Hommel was de initiatiefneemster. Zij polste vrienden en kennissen en als die enthousiast reageerden, werden ze direct gestrikt om te onderzoeken of het haalbaar zou zijn om een stichting op te richten, die eenmaal per jaar een trucktour voor gehandicapten organiseert. Al snel werd duidelijk dat zij van veel kanten op de nodige medewerking kon rekenen.


Er werd een bestuur gevormd, bestaande uit 7 personen; later zijn daar nog 2 personen bijgekomen. Op 21 feburari 1996 werd de officië oprichtingsakte van de Stichting Truckfestijn

Waalwijk e.o. bij de notaris De Koning te Waalwijk verleden.


Op 28 september 1996 vond de 1e trucktour voor gehandicapten plaats. In totaal 75 vrachtwagens vertrokken vanuit Waalwijk naar de vliegbasis Volkel, waar een pauze met lunch was ingelast. Terug in Waalwijk was er in het restaurant het Nieuwe Lido voor alle deelnemers, chauffeurs en begeleiders de (in latere jaren gebruikelijke) pannenkoek en een ijsje.


Na deze eerste succesvolle tocht volgenden er nog 9 van deze rondritten door Brabant, waarbij met veel enthousiasme elk jaar op de laatste zaterdag van september 75 a 80 vrachtwagens een prachtige rit maakten.


Nadat er in 2006 een nieuw bestuur kon worden gevormd, vind er opnieuw op één van de laatste zaterdagen van september een trucktour plaats.


Alle inspanningen zijn erop gericht om ook de komende jaren dit evenement opnieuw te houden.


Geschiedenis:

De geschiedenis van


Stichting Truckfestijn Waalwijk

En meer informatie over het bestuur